fbpx
M I L L I O N S T A R T E R

Loading

Red Tesla
Több mint élményautózás!

Tesla flottánkat szeertnénk bővíteni, és folyamatosan bérbe adni őket, rövid és középtávra. Aki pedig csak a Tesla nyújtotta felejthetetlen élményre vágyik, számukra élményvezetéseket biztosítunk.
Itt még mindig nem állunk meg!

Megépítjük a leggyorsabb Teslát Európában!

Ez lesz a leggyorsabb Tesla Model 3 Performance ami bárki számára kipróbálható lesz. Elsőként nálunk, van ilyen konstrukció ezekre az autókra.
Az első Tesla már megérkezett. További modellek vásárlásához, szükségünk van a befektetői tőkebevonására. Itt jön ön a képbe!
Befektetésével hozzájárul ehhez a rendkívüli és egyedi project folyamatos megvalósításához. Legyen önnek is tulajdonrésze egy olyan vállalkozásban ami Tesla Modelleket ad bérbe!
Jól hangzik nem?

Miért fektessen be a RedTesla cégbe?

Megépítjük Európa leggyorsabb Tesláját.

Kizárólag nálunk lesz kipróbálható Európa leggyorsabb Teslája, amellyel egy magasan exkluzív szolgálatást és egy maradandó élményt tudunk biztosítani az ügyfelek részére. Ez az átépített autó adta az ihletet a cég nevéhez is, ez lesz a Red Tesla, amely már 2,5 másodperc alatt fog 100 km/h-ra gyorsulni. Gondoljon bele, mennyi ember szeretné majd átélni ezt a felejthetetlen élményt és hogy mekkora potenciál rejtőzik csak a magyar piacban és Budapestben.