M I L L I O N S T A R T E R

Európa leggyorsabb Teslája most Önnek is pénzt hozhat.


Legyen társtulajdonosa egy luxus elektromos flottának!
Pár jelentkezőt elvittünk egy próbakörre. Nézze meg Ön is reakciójukat!

A Tesla megváltoztatta a világot és ez még csak a kezdet. A márka körüli hatalmas hype hatására Magyarországon is megnőtt az érdeklődés és egyre többen járnak ki külföldre Teslát bérelni, akár több napra is. A RedTesla céggel mi elhoztuk ezt a lehetőséget Magyarországra is, így az élmény akár már itthon is átélhető.

Szeretne részese lenni egy működő és profitot termelő cégnek? Kérjen ajánlatot!

Tesla Model 3

Megvettük az első Tesla Model 3-at.

Az első Tesla februárban megérkezett, így némi előkészület után hamarosan elindítjuk az élményvezetés és bérlés programot. Később pedig több autóval bővítjük majd a flottát, többek között megépítjük Európa leggyorsabb Tesla modelljét. Amennyiben szeretne a vállalkozás társtulajdonosa lenni, kérjen ajánlatot!

Miért fektessen be a RedTesla cégbe?

Megépítjük Európa leggyorsabb Tesláját.

Kizárólag nálunk lesz kipróbálható Európa leggyorsabb Teslája, amellyel egy magasan exkluzív szolgálatást és egy maradandó élményt tudunk biztosítani az ügyfelek részére. Ez az átépített autó adta az ihletet a cég nevéhez is, ez lesz a Red Tesla, amely már bőven 3 másodperc alatt fog 100 km/h-ra gyorsulni. Gondoljon bele, mennyi ember szeretné majd átélni ezt a felejthetetlen élményt és hogy mekkora potenciál rejtőzik csak a magyar piacban és Budapestben.

Startup befektetéssel vagyonteremtés