M I L L I O N S T A R T E R

Loading

Legyen társtulajdonosa már működő és profitot termelő cégnek, és most induló, kiemelt növekedési potenciállal bíró Startupoknak!

Startup Befektetés, Finanszírozás

Magyar államtól
független

Válságbiztos
befektetés

Amerikai és magyar cégcsoport

Már 35 magyar
társtulajdonos

Megmutatjuk, hogy befektetőként hogyan részesedhet
Ön is napjaink és a jövő új fejlesztéseiből.

Tökéletesre fejlesztett hibrid befektetési konstrukció

A portfólióban megtalálható működő és profitot termelő cég, és hamarosan induló startupok.
1 befektetéssel 3 cégből vásárolhat tulajdonrészt és válhat társtulajdonossá. Mind ezt teljesen biztonságosan és legálisan.

Nyomon követhető, biztonságos befektetés

Nem csak cégeket építünk, hanem egy üzleti közösséget. Számunkra fontosak az emberi kapcsolatok és az Ön befektetésének biztonsága. Kövesse nyomon befektetését a Millionstarter Stock rendszerén! (Hamarosan)

Üzletrész vásárlás már 500.000 Ft-tól, több 10 MFt-ig

Lehetővé tettük, hogy már minimális tőkével társtulajdonosa lehet olyan, gyors megtérüléssel bíró, innovatív startupoknak, melyeknek növekedési potenciálja kiemelkedő.

Kockázatporlasztás felsőfokon

Több induló projekt és működő cég együttesen képzi portfóliónkat, így a kockázatot ezáltal minimálisra csökkentettük. Sőt már tesztelt üzleti modellbe fektetheti ön is pénzét.

Alacsony kockázat mellett magas megtérülés várható

A hibrid befektetési konstrukciókkal alacsony kockázat mellett magas megtérülést tudunk produkálni.

A Story

A Millionstarter ötletgazdája Bándli Renátó, aki egy betegség és egy súlyos autóbaleset után kapott még egy lehetőséget az élettől. Úgy döntött ezt arra használja fel, hogy valami maradandót alkosson, így most egy olyan cégcsoport és közösséget épít, amelyhez várja hasonló gondolkodású, sikerorientált emberek jelentkezését.

33

Éves

12év

Tapasztalat

Miért a Millionstarter?

Startup cégünk a közeljövőben több társkeresőt indít a nemzetközi piacon és ezek összesége egy teljesen lefedett hálózatot alkot majd. Ezekbe a projectekbe biztosít bejutási lehetőséget, befektetés által. A Világon egyedülálló konstrukciót kínál kis és nagybefektetőknek, a pénzük megsokszorozására.

Ne hagyja ki ezt az a páratlan lehetőséget!

Befektetéssel vagyonteremtés

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket befektetésük vagyonos emberré tehet.

Projektek:

A befektetési koncepció egyedülálló és TELJESEN LEGÁLIS.

Az üzletrész vásárlást igazoló hivatalos szerződést online tudja aláírni. Utána már csak a befizetést kell kiválasztania, hogy az utalással vagy online felület történjen (paypal vagy stripe) segítségével. 

Ha megérkezett a befizetés az Ön tulajdonrésze a bevezetésre kerül a cég részvénykönyvébe.  Továbbá kiállítjuk a tulajdonrészt igazoló dokumentumot. 

Kérdése van?

Ha szeretne azonnal információkhoz jutni
keressen bátran minket telefonon.

12 órás támogatás

Kérjen további információt chaten.

Az oldal üzemeltetője

Millionstarter LLC.
© 2019-2021 millionstarter.com
Minden jog fenntartva.

Kockázati figyelmeztetés

A befektetési szakemberek tanácsa, hogy legfeljebb a rendelkezésre álló anyagi tartaléka maximum 30%-át kitevő nagyságrendű pénzt fektessen kockázattal járó befektetésekbe!

Befektetés, startup finanszírozás, 2021 legjobb befektetési lehetősége. Befektetés amivel akár komoly vagyonra tehet szert.