M I L L I O N S T A R T E R
Legyen társtulajdonosa már működő és profitot termelő cégeknek, most induló, kiemelt növekedési potenciállal bíró Startupoknak!

Startup Befektetés, Finanszírozás

blank

A Story

A Millionstarter ötletgazdája Bándli Renátó, aki egy betegség és egy súlyos autóbaleset után kapott még egy lehetőséget az élettől. Úgy döntött ezt arra használja fel, hogy valami maradandót alkosson, így most egy olyan cégcsoport és közösséget épít, amelyhez várja hasonló gondolkodású, sikerorientált emberek jelentkezését.

32

Éves

12év

Tapasztalat

Fektessen be Ön is már mindössze 500.000 Ft-tól, a Luxx Dating Startupba! Fektessen be Ön is már mindössze 500.000 Ft-tól, a Luxx Dating Startupba!

Fektessen be Ön is már mindössze 500.000 Ft-tól, a Luxx Dating Startupba!

1 befektetéssel 6 projektben lesz társtulajdonos. Korlátozott ideig elérhető lehetőség, mindössze 2000 üzletrész jegyezhető.

Ajánlatot kérek Befektetek
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Befektetéssel vagyonteremtés

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket befektetésük vagyonos emberré tehet.

Európában is egyedülálló üzletszerzési lehetőséget dolgoztunk ki befektetők részére. Elég volt az állandó megtévesztésekből és átverésekből! Célunk, hogy korrekt, megbízható és átlátható üzletpolitikával Európa legnagyobb Startup befektetési társasága legyünk.

Befektetését nyomon követheti a Millionstarter Stock Platformon, ahol minden szükséges információ a rendelkezésére áll.

Bonyolult jogi procedúrák nélkül, akár már 500.000 Ft-tól üzletrészt vásárolhat. A befektetés nem igényel szakértelmet, mindössze a projektekben rejlő potenciál felismerését és átlátását.

Kizárólag olyan előre ellenőrzött projekteket válogatunk össze a portfólióba, amelyekben ott rejlik a kiemelkedő nemzetközi siker esélye.

featured

Kérdése van?

Ha szeretne azonnal információkhoz jutni
keress bátran minket telefonon.
blank

12 órás támogatás

Kérjen további információt chaten.