fbpx
M I L L I O N S T A R T E R

Loading

társkereső pénz

Sokan nem gondolnak bele, mekkora pénz van egy egy randi app-ban, vagy egy internetes társkereső weboldalban. Mivel a legtöbben ezeket a lehetőségeket csak arra használják, hogy elszórakoztassák magukat, netán partnert is találjanak. Az igazi lehetőséget viszont, csak nagyon kevesen képesek kihasználni ebből az online ágazatból. Ha érdekel, hogyan tartozhatsz te is azon emberek csoportjába, akik képesek milliomosra keresni magukat egy ilyen rendszerből, akkor olvass tovább!

A társkereső alkalmazásokat senkinek nem kell bemutatni szerintem. A legtöbb társkereső alkalmazás tulajdonosa már azért repes az örömtől, ha belekerül a top 50-be. Széles választékunk van, kedvünkre csipegethetünk a különböző felületek közül, amik más módon, de lényegében ugyan azt kínálják: Megtalálni a párunkat. Az emberek 93%-a remél tartós, komoly párkapcsolatot aki társkeresőre regisztrál. Ugyanakkor a jelentkezők 34%-a úgy regisztrál, hogy párkapcsolatban él.

Az emberek különböző igényekkel és elvárásokkal állnak neki, a párjukat keresni. Egy dologban mindenki egyet ért, mégpedig, hogy fontos az első benyomás. Ez egy gondosan felépített profilt jelent. Meglepő tény, de a regisztráltak több mint 1/3-a kér segítséget valamelyik közeli barátjától a profilja megalkotásához. Még érdekesebb, hogy a regisztrált felhasználók negyede hazudik az életkorát illetően, annak reményében, hogy könnyebben találjon párt magának.

Na de hol van a pénz a társkeresőkben?

Röviden és tömören: Mindenhol. Aki már használt több ilyen alkalmazást az ismeri milyen érzés amikor elfogy a lehetőség az új potenciális jelöltek nézegetésére és egy napot kell várni, mire újra elérhető lesz. Előfordulhat, hogy nem tudsz üzenetet küldeni, annak akit nagyon vonzónak látsz, vagy esetleg több képet szeretnél látni róla, amit egy ingyenes verzió nem enged meg. Az emberek nem bírják abbahagyni a nézelődést, like-okat szórni, képeket nézegetni, látni kik kedvelték őket vagy írtak nekik üzenetet és ezért hajlandóak fizetni, akár súlyos összegeket is.

Pontosan mennyit is fizetünk a társkeresőknek?

a www.businessofapps.com publikálása szerint az elmúlt években, az alábbi ábra szerint alakult a társkeresők látogatottsága:

Ebből azt láthatjuk, hogy 2015-ben 185 Millió felhasználója volt a legnépszerűbb 8 társkereső platformnak és 5 év alatt több mint 50%-al nőtt az igény a társkeresőkre és azok használatára. Tehát elmondható, hogy évi 10%-al nő a felhasználók száma. A piac persze megoszlik, mert vannak népszerűbb és kevésbé népszerűbb alkalmazások is. Az, hogy ezek közül melyiket választjuk nagyban függ az ár-érték arányú szolgáltatásoktól.


A következő ábrán az elmúlt 5 év bevételeit láthatjuk:

Nos mekkora pénz van a társkeresőkben? Elmondhatjuk, hogy rengeteg. Itt jön a csavar az egészben. Hogyan lehet pénzt keresni egy társkeresővel? Hol van ebben a nagy üzlet egy mezei ember számára. Valójában egy helyet tudunk erre jelenleg. Amit mindjárt fel is fedünk, viszont először lássuk mi is kell ahhoz, hogy egy társkereső jól működjön.
A válasz egyszerű: PÉNZ.
Nem is kevés, hiszen rendkívül bonyolult munka lefejleszteni és jól üzemeltetni egy társkeresőt, így akik képesek voltak erre eddig, azok a saját zsebükbe teszik a gyanútlan felhasználók pénzét. A Millionstarter startup project viszont egy teljesen új lehetőséget kínál, azoknak akik például, ezt a cikket olvasva kedvet éreznének pénzt kivenni egy 5 Milliárd dolláros üzletből. Ez a startup arra tette fel a karrierjét, hogy a kis és középbefektetők által finanszírozott saját egyedi társkeresőjüket sikeressé tegyék, ez által lehetőséget adva arra, hogy akár te is, kedves olvasó bevételhez juthass, általuk.

A Millionstarter havidíjas társkereső platformokat kínál, melynek havidíja 15.000 Forint. Ne riasszon meg ez az összeg a társkeresők világában, felső középkategóriának mondható, ennek megfelelően nincs is szükség több millió felhasználóra.

Mit mondanak a számok?

Nézzünk egy nagyon gyenge példát. (Egy magyar hasonló társkeresőn havi 800-1000 előfizető van 15.000 Ft-os havidíjért. És akkor a reklámokból befolyt összegről ne is beszéljünk.)


Ha a platform 10 országban jelen van, és minden országban van átlagosan 400 előfizető, akkor a matek a következő képen néz ki:
400ember x 15.000Ft x 12hónap = 720.000.000 Ft/Év. Azaz Évi 720 Millió forint. Igen valójában ez nem csupán egy jó társkereső alkalmazás, hanem egy remek startup befektetés. A jelenlegi világhelyzet és a felgyorsult világrend azt mutatja, hogy ez a szám néhány éven belül, akár meg is duplázódhat.
Talán ez egy olyan valós piaci szegmens amire a jövőben nagyobb kereslet lehet, mint eddig bármikor. Ha érdekesnek találtad a cikket, mindenképpen látogass el a millionstarter.com oldalára és tudd meg, mekkora pénzt lehet keresni egy befektetéssel.

Az oldal üzemeltetője

Millionstarter LLC.
© 2019-2021 millionstarter.com
Minden jog fenntartva.

Kockázati figyelmeztetés

A befektetési szakemberek tanácsa, hogy legfeljebb a rendelkezésre álló anyagi tartalékod maximum 30%-át kitevő nagyságrendű pénzt fektess kockázattal járó befektetésekbe!

Befektetés, startup finanszírozás, 2021 legjobb befektetési lehetősége. Befektetés amivel akár komoly vagyonra tehetsz szert.