1 BEFEKTETÉSSEL
6 PROJEKTBŐL RÉSZESEDHET.

MŰKÖDŐ és profitot termelő cégekbe szerezhet tulajdonrészt.

Már 500.000 Ft-tól társtulajdonosa lehet TÖBB hazai és nemzetközi vállalkozásnak, amelyek gyors megtérülést hozhatnak.

Play Video

Miről is szól ez az egész?

🚀 Készen állunk, hogy meghódítsuk a világot! Ne maradjon le a LuxxDating nemzetközi sikersztorijáról! Legyen a történetünk részese, fektessen cégcsoportunkba! 🚀 Segítsen új forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

A Luxx Dating egy Milliárdos növekedésre képes vállalatcsoport.
Ön a befektetésével társtulajdonosa lesz 3 társkeresőt és egy közösségi oldalt üzemeltető vállalatnak, egy Tesla élményvezetés és bérbeadás cégnek továbbá egy 5 éve működő Apple Szerviz és Kereskedésnek. Bárki, aki kellő motiváltságot érez hozzá, tulajdonostárssá válhat a Luxx Dating Startupban / cégcsoportban, még mielőtt a piacra kerül és a cégcsoport értéke, valamint az üzletrészek (részvények) ára az egekbe szökik.

Miért érdemes induláskor befektetni?

Mert csak az induló Cégek / Startupok képesek 100-szorozni vagy akár 1000-szerezni az értéküket. De volt már példa 78 milliószorozásra is! (Apple)

Honnan jött az ötlet?

Elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha lehetőséget adnánk kisbefektetőknek. Magánembereknek vagy akár jogi személyeknek, akiknek nincs több 10 millió forintjuk befektetésekre, de szeretnének magas hozamokkal akár passzív jövedelemhez jutni. Így született meg a Millionstarter befektetési koncepció.

Ön dönt: csak olvasni akar egy sikertörténetről, vagy részese szeretne lenni?

Mi lehetőséget adunk az utóbbira. Kérjen tőlünk ajánlatot.

Céget alapítana Magyarországon 3 millióért. vagy társtulajdonos lenne 6 vállalkozásban 500.000 Ft-tól? 
Az ajánlat bizonyított és ellenőrizhető.

Bándli Renátó egy betegség közben és egy autóbaleset után is cégcsoportot és közösséget épít.

Nézze végig:

  • Hitelesség: Valós személyek vagyunk a háttérben több éve működő cégekkel.
  • Kompleszitás: A LuxxDating Startup esetén nem egy hanem egyszerre 6 projektből (cég) részesülhet.
  • Biztosítékok: 5 éve működő és profitot termelő cégünk a fő biztosíték.
  • Alacsony kockázat:  mivel egyszerre több projektet viszünk és fejlesztünk, így a befektetés kockázata minimálisra csökken.

Működő, pénzt
termelő cégeinkből, projektjeinkből 
profitálhat Ön is mint társtulajdonos.

MILLIOMOSOK.HU

A Milliomosok egy Prémium társkereső , ahol sikeres férfiak és csinos lányok kereshetnek kölcsönösen előnyös kapcsolatokat.

REDTESLA.HU

Az egyik Teslát már meg is rendeltük. Viszont több Tesla modell vásárlása és bérbeadása a cél.
Egyre inkább tör be Magyarországra is a “Tesla láz”, rengeteg ember szeretne Teslát vásárolni vagy az autó által nyújtott élményt átélni. Jelenleg ilyen kedvező szolgáltatás nincs Magyarországon. Élmény vezetni ugyan tudsz, viszont nincs lehetőség akár napokra kibérelni.

iDevice - APPLE SZERVIZ ÉS KERESKEDÉS.

5 év alatt 200 milliós árbevételt értünk el! Ön már egy működő és felépített brandünk és üzletünk társtulajdonosa is lesz. Ez az iDevice – Apple szerviz és kereskedés. 200-300 %-os haszonkulcs és rengeteg lehetőség áll még előttünk. Saját több milliót érő leltár és ügyfélkezelési informatikai rendszerünk van, amin nyomonkövethető az árukészlet, a javításra beadott készülékek és a napi eladások.

Hamarosan, induló
projektjeink amiből szintén részesedni fog.

Project 1 – 2020-ban induló projekt 

LUXX DATING.

A világ első luxus társkereső, üzleti hálózata, amely a gazdag férfiakat, nőket és a luxus életszínvonalat kedvelőket hivatott megszólítani. Az oldal célja, hogy a félresikerült, vetítésen alapúló profilokat kiszűrjük és tényleg azokat az embereket hozzuk össze egymással, akik hasonló életszínvonalon élnek. A célcsoport tehát a társadalom azon szerencsés krémje, akik milliókat örököltek, vagyonokat keresnek, hírességek, celebek, startupperek vagy éppen a legnagyobb vállalatok vezérigazgatói.

Projekt 4 – 2024-ben induló projekt

LUXX MILLIONAIRES

A világ első közösségi hálózata milliomosoknak
és pazar életmódot folytató embereknek. Mi elhozzuk a lehetőséget, amivel ön most egy új közösségi oldal társtulajdonosa lehet és megmutathatjuk együtt a Világnak, hogy van jobb mint a mostani közösségi oldal óriás.

Project 3 – 2023-ban induló projekt

DATING.

Ismerkedés határok nélkül bárhol bármikor. Találd meg az igazit vagy csak találj egy barátra. Ez a mi nagy tervünk amit egy komoly rendszerbe beintegrálunk.

Ön 1 befektetéssel mind a 
6 projektből / cégből részesedhet örökre. 

Befektetés, üzletszerzési lehetőség bárki számára

társtulajdonosi LEHETŐSÉG

Magyarországon egyedülálló Startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével TÁRSTULAJDONOSA lehet egy befektetéssel 6 vállalkozásnak / fejlesztésnek! Köztük olyan világsiker-gyanús fejlesztéseknek mint a Luxx Dating amely a világ társkeresés szokásait alapjaiban változtatja meg.

LIMITÁLT LEHETŐSÉG - EGYSZERI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG

VÁRHATÓ ÉVES HOZAM*

Előzetes kalkulációk alapján évi akár 42-120%-os megtérülés is várható

VÁRHATÓ MEGTÉRÜLÉSI IDŐ*

A projectek beindulása után a megtérülési idő előzetes kalkulációk alapján 2-3 év.

JÖVEDELMEZŐ BEFEKTETÉSI SZEKTOR

A társkereső és közösségi hálózat üzletág gyorsabban, és ráadásul nagyobb pénzt hoz, mint bármilyen más beruházás!

Ez lehet élete legjobb befektetése.

MIT KAP A BEFEKTETÉSÉÉRT CSERÉBE?

Bejegyzett üzletrészt

Ön valójában üzletrészt, vagy üzletrészeket vásárol magának a Luxx Dating Solutions. Inc. tulajdonában álló Befektető Társaságban. ​

Nyomon követhető rendszert

Az üzletrésze értékét a bevételeket nyomonkövetheti majd saját belső rendszerünkön keresztül.

Folyamatos tájékoztatást

Facebookos zárt csoportunkban és/vagy e-mailben folyamatos tájékoztatást nyújtunk majd az adott projektek aktuális állásáról és befektetett tőkéd státuszáról.

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

AJÁNLATOT KÉREK:

Érdekel az üzletszerzési / befektetési lehetőség: személyes vagy telefonos konzultációt kérnék.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és 48 órán belül munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot.  Személyes vagy telefonos konzultáció után részletes befektetési ajánlatot küldünk önnek. Az űrlap kitöltése nem jár semmiféle elköteleződéssel. Az adatait biztonságban tároljuk és 3-ik félnek nem adjuk ki. 

Kockázati tájékoztató.

Fontos tudnia, hogy a kockázatokat minimálisra csökkentettük azzal, hogy több projekten dolgozunk. Továbbá a kockázat azzal is minimálisra csökken, hogy működő profitot termelő cégeket fejlesztünk.

A befektetési szakemberek tanácsa, hogy legfeljebb a rendelkezésre álló anyagi tartaléka maximum 30%-át kitevő nagyságrendű pénzt fektessen kockázattal járó befektetésekbe!

A kezdő projektekbe történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve akár több évig nem férhet hozzá. 

* A bevételi és megtérülési modell egy lehetséges tervezett jövőt mutat. A számításokat egy feltételezett jövőbeni forgalom alapján végezték a szakembereink. A Luxxdating cégcsoport, nem vállalhat felelősséget a tervezetben szereplő bevételek és nyereségek valóságban megtörténő realizálásáért azon egyszerű oknál fogva, mert nem ismeri a jövőt. Mindezek mellett a cég tulajdonosai jelentős mértékű saját tőkéjüket már kockázatba vitték, így a tőlük elvárható legnagyobb gondossággal kezelik a cég vagyonát és dolgoznak a sikeres üzlet létrehozásán.

Scroll to Top