fbpx
M I L L I O N S T A R T E R

Loading

Mennyi minden múlhat egy döntésen? Az életünket makro- és mikro döntéseink határozzák meg. Nap, mint nap döntünk arról, hogy milyen ételeket viszünk be a szervezetünkbe, arról, hogy sportolunk e, vagy hogy rágyújtunk e egy cigarettára. Ha az egész életünkre vetítjük, döntünk a párunkról, arról, hogy egyetemre megyünk e, vagy kihagyjuk, döntünk a munkahelyünkről, a lakásunkról és az is egy döntés kérdése, hogy sikeresek leszünk e, vagy megelégszünk az átlagos élettel.

Tényleg mi döntjük el mit akarunk?

De mi rejtőzhet a döntések mögött? Egyáltalán mi döntünk a saját elgondolásunk alapján, vagy más, minket befolyásoló környezeti, vagy társadalmi tényezők alapján hozzuk meg döntéseinket? Tény, hogy a környezetünk hatással van ránk, ahogy az ismerősök, barátok is. A gazdagok azt mondják fontos, hogy olyan emberekkel vegyük magunkat körül, akiktől tanulhatunk, akik által fejlődhetünk. De van, hogy még ők sem a jó irányba terelnek minket, hiszen nem ismerhetik teljesen a gondolkodásunkat, élethelyzetünket, vagy vágyainkat.

Egy komoly, átgondolt döntést mindig információ gyűjtés előz meg. Nem úgy kérjük meg a párunk kezét, hogy nem tudunk róla semmit. Nem úgy választunk munkahelyet, hogy fogalmunk sincs az adott cég működéséről, és főként nem úgy hozunk gazdasági döntéseket, hogy nem vagyunk a teljes információ birtokában. Bizonyos döntéseink kihatással lehetnek egész életünkre.

Akár 1 másodpercen is múlhat

Előfordult már Önnel, hogy éppenhogy vissza tudott lépni a zebráról, mert egy autós nem tartotta be a szabályokat és átment a piroson? Ha úgy dönt, hogy 1 másodperccel később indul el otthonról, akkor már nem olvasná ezt a cikket. Vagy megkérdezhetnénk számtalan embert, hogy ha 1 másodpercre nem néz össze az adott helyen a jelenlegi párjával, feleségével, akkor hogy alakult volna az élete? Valószínűleg teljesen másképp. Emlékszik azokra a felejthetetlen momentumokra, mikor az olimpián 1 másodperc választotta el a győztest a 2. helyezettől? Ha a bajnok úgy dönt, hogy kihagy egy edzést a felkészüléskor, akkor talán nem lett volna meg az 1 másodperc előnye.

1 másodperc dönthet győzelem és vereség, boldogság és depresszió, élet és halál között. 1 másodperc, 1 döntés.

Azt a bizonyos „véletlen” 1 másodpercet nem tudjuk befolyásolni, a döntéseinket viszont igen. Ön döntött már úgy megalapozatlanul, hogy később kiderült, jobban át kellett volna látnia a helyzetet? Hogyan érezte magát utána? Rosszul ugye? Csalódottan. Pedig Ön döntött a saját sikertelenségéről azáltal, hogy nem szerzett elegendő információt. Ön előre eldöntötte, hogy esélyt sem ad a saját anyagi, fizikai, vagy lelki jólétére.

Mi a fizikai és lelki jólétéről nem tudunk gondoskodni, de adunk most egy új esélyt Önnek, hogy megszerezzen minden információt ahhoz, hogy egy átgondolt, megfontolt döntéssel egész életére biztosítsa anyagi jólétét.

Az Ön új esélye

Létrehoztunk Magyarországon egy olyan üzleti lehetőséget, ahol bárki, mindenféle befektetői tudás nélkül üzletrészt vásárolhat már működő és most induló startupokból, egy kockázatporlasztott portfólió keretein belül. Ez egy olyan üzleti modell, ami külföldön már évek óta jelen van, de amiről még nem biztos, hogy Magyarországon hallott. Épp ezért kérjük szerezzen meg tőlünk minden információt! A projektet Millionstarternek neveztük el és most jöjjön pár tény ezzel kapcsolatban, amelynek bizonyosságairól bárhol tájékozódhat:

  • A vállalkozásokban van a legnagyobb pénz, a leggazdagabb emberek üzletrészeket vásárolnak, vállalkozásokba fektetnek.
  • A startup vállalatoknak van a legkiemelkedőbb növekedési potenciáljuk
  • A trendekre épülő vállalkozások mindig nyertes pozícióban voltak a világtörténelem során
  • Az online társkereső üzlet egy 5000 milliárd forintos iparág. (Mit szólna, ha csak az 1 százalékából részesedhetne?)

Kockázat csökkentés:

  • Egy befektetéssel 6 projektből vásárol tulajdonrészt. Ön akkor is kiemelkedő hozamban részesül, ha csak az egyik lesz sikeres.
  • A portfólióban megtalálhatóak már működő cégek is, amelyek bizonyítottak és amelyekre bizonyítottan a jövőben is lesz igény.
  • A cégvezető a saját, 5 éve működő és profitot termelő vállalkozását is beletette a portfólióba, amelyre az élete épül, és amely ha elveszik, ő is elveszít mindent.
  • Az üzletrész bármikor eladható, illetve továbbadható, örökölhető.
  • A befektetések és a projektek alakulását egy 100%-ig transzparens, erre kialakított befektetői platformon keresztül tudja nyomon követni napi szinten.

Kérjen egy személyes, ingyenes konzultációt és döntsön úgy, hogy minden információ a birtokában áll!

Az oldal üzemeltetője

Millionstarter LLC.
© 2019-2021 millionstarter.com
Minden jog fenntartva.

Kockázati figyelmeztetés

A befektetési szakemberek tanácsa, hogy legfeljebb a rendelkezésre álló anyagi tartalékod maximum 30%-át kitevő nagyságrendű pénzt fektess kockázattal járó befektetésekbe!

Befektetés, startup finanszírozás, 2021 legjobb befektetési lehetősége. Befektetés amivel akár komoly vagyonra tehetsz szert.